Kebabkiusaus

Kebabkiusaus

1 pussi Görans kebablastuja 400 g
1 pussi perunasipulisekoitus 1 kg
3 dl ruokakermaa
Görans kebabkastiketta
suolaa
mustapippuria

Ota kebablastut ja perunasipulisekoitus huoneen lämpöön n. 1/2 h ennen valmistusta. Voitele uunivuoka ja esipaista perunasipulisekoitusta pakkauksessa annetussa lämpötilassa n. 15 minuuttia. Halutessasi voit tällä välin suikaloida kebablastut.

Sekoita (suikaloidut)kebablastut perunasipulisekoituksen kanssa ja kaada joukkoon ruokakerma ja loraus kebabkastiketta. Mausta hyppysellisellä suolaa ja viimeistele mustapippurilla. Paista uunissa vielä n. 50 minuuttia kunnes kiusaus saa kauniin värin. Tarjoile punajuuriviipaleiden kera.


Kebabkiusaus
Kebabkiusaus