Lammaslastu bulgur ja paahdetut punajuuret

Lammaslastu bulgur ja paahdetut punajuuret

4 annosta

Premium kebablastuja 600g

      Lämmitä kebablastuja pannulla n. 10 minuuttia välillä käännellen.

 

Bulgur kikherneillä

  • Bulguria 240g
  • Kikherneitä 240g
  • Sipulia 40g
  • Retiisiä 20g
  • Ruohosipulia 20g
  • Kasvislientä 0,4l
  • Rapsiöljyä
  • Suolaa ja pippuria

 

Hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli. Lisää joukkoon bulgur, kikherneet sekä kasvisliemi joka saa reilusti peittää bulgurin. Sekoita hyvin. Laita kansi päälle ja anna kiehahtaa. Laske lämpö ja anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia. Lisää mausteet ja retiisit. Koristele ruohosipulilla.

Paahdetut punajuuret

  • Tuoretta punajuurta 320g
  • Rapsiöljyä
  • Hunajaa
  • Suolaa ja pippuria

 

Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi. Paahda uunivuuassa öljyyn ja mausteisiin sekoitettuna n. 30 minuuttia 175 asteessa.

 

 

 

 

 


Lammaslastu bulgur ja paahdetut punajuuret