Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Kebabfrestelse

(1)
  • > 60 MIN
  • 6
  • Lätt

Kebabfrestelse är lättlagad och god vardagsmat som hela familjen gillar. Ugnsrätter är dessutom rejäl mat som räcker länge, och som smakar lika gott både nästa dag och följande. Det här receptet är enkelt att variera enligt tycke och smak. Du kan piffa upp frestelsen med blåmögelost eller använda kycklingkebabflarn som omväxling.

Ingredienser

400 gGörans kebabflarn
1 kgpotatislökblandning
3 dlmatlagningsgrädde
Görans kebabdressing
salt
svartpeppar

Gör så här:

1. Ta ut potatislökblandningen och kebabflarnen och låt tina en halvtimme i rumstemperatur innan du börjar laga mat.

2. Sätt ugnen på 200 grader.

3. Smörj en ugnsform. Blanda kebabflarnen med potatislökblandningen, häll sedan över matlagningsgrädde och en skvätt kebabdressing. Smaksätt med en nypa salt och avsluta med svartpeppar.

4. Grädda frestelsen i ugn i cirka 50 minuter tills den har fått fin färg. Servera gärna tillsammans med rödbetor.

Tips: Strö över riven ost så får frestelsen en härligt krispig yta.

Kolla också våra andra läckra recept här.

  • Kebab

Skriv en värdering

En värdering av
Kebabfrestelse